Boende i Sälen och Malung

Boende i Sälen


Här i Sälen ramar naturen in upplevelsen – oberoende av vilket boende du väljer. Bo nära fjället i en mysig stuga, checka in husvagnen på campingen eller slå upp tältet där just du vill sova i natt. Året om kan du besöka Sälen för en längre semester eller weekend.


Bo i Sälen med omnejd

I Sälen finns boende för alla sällskap och smaker, vare sig du är på skidsemester eller söker lugnet nära naturen. Bo bekvämt i stugor och stugbyar av olika storlek och standard alldeles nära fjället eller ställ upp husvagnen på en naturskön camping. Många boenden i Sälen har självhushåll, vilket ger dig frihet att själv skapa din matupplevelse – eller så besöker du någon av de lokala mataktörer och restauranger som finns i området. Hur du än väljer att bo under din vistelse, har du alltid nära till en naturupplevelse – vare sig du bor på hotell, i stuga eller i tält.

Boka boende & weekendpaket i Sälen

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Sälen. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga. Varmt välkommen till Sälen, vi önskar dig en skön vistelse!

Inspiration inför din vistelse, liksom praktisk information kring olika besöksmål och aktiviteter hittar du här på visitdalarna.se, Dalarnas officiella besöksguide.

 

 

Hotell, B&B, Vandrarhem, Camping & Stugbyar i Sälen