Boende i Sälen och Malung

Boende i Malung-Sälen


Här i Malung och Sälen ramar naturen in upplevelsen – oberoende av vilket boende du väljer. Bo nära fjället i en mysig stuga, checka in husvagnen på campingen eller slå upp tältet där just du vill sova i natt. Året om kan du besöka Malung och Sälen för en längre semester eller weekend. Dansbandsveckan och Skinnarspelen är populära evenemang i Malung, medan Sälen framför allt är känt för skidåkning.


Bo i Malung eller Sälen med omnejd

I Malung och Sälen finns boende för alla sällskap och smaker, vare sig du är på skidsemester eller söker lugnet nära naturen. Bo bekvämt i stugor och stugbyar av olika storlek och standard alldeles nära fjället eller ställ upp husvagnen på en naturskön camping. Många boenden i Sälen och Malung har självhushåll, vilket ger dig frihet att själv skapa din matupplevelse – eller så besöker du någon av de lokala mataktörer och restauranger som finns i området. Hur du än väljer att bo under din vistelse, har du alltid nära till en naturupplevelse – vare sig du bor på hotell, i stuga eller i tält.

Boka boende & weekendpaket i Malung-Sälen

Här kan du läsa mer, välja och boka boende i och omkring Malung-Sälen. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga. Varmt välkommen till Malung-Sälen, vi önskar dig en skön vistelse!

Inspiration inför din vistelse, liksom praktisk information kring olika besöksmål och aktiviteter hittar du här på visitdalarna.se, Dalarnas officiella besöksguide.

Hotell, B&B, Vandrarhem, Camping & Stugbyar i Malung-Sälen

Erbjudanden