Stugby i Leksand

Boende i Leksand


Lyxig herrgårdsweekend, genuin kulturupplevelse eller aktivitetsspäckad familjeresa? I Leksand som ligger intill Siljan i Dalarnas mitt finns det alltid ett boende som matchar dig och anledningen till din resa.


På Leksand Strand står barnen i fokus och här är boendet helt och hållet anpassat för familjesemestern. Bo i stuga med självhushåll, ställ upp husvagnen eller husbilen på campingen. Självklart finns också restaurang, butik och annan service tillgänglig. Leksand Strand erbjuder också smidiga paketlösningar och upplevelsepaket. Sommartid kan du kombinera boendet med inträde på Leksand Sommarland och vintertid finns kombinationer med skidåkning både utför och på längden.

På Korstäppans herrgård i centrala Leksand bor du på Leksands äldsta hotell med gångavstånd till Siljan, promenadstråk längs vattnet och i naturmiljöer. Det är också nära till motionsslingor som vintertid spåras för dig som vill ta en tur på längdskidor. Här passar det perfekt att unna dig en lyxig och avkopplande weekend.

Boende i vackra Siljansbygden

Upptäck även de många boenden som finns i byarna runt omkring Leksand. I den vackra Siljansbygden ligger också klassiska Tällberg, med sina många anrika hotell, ligger bara en mil bort. Likaså finns det familjära upplevelsehotellet Siljansnäs Hotell, där du på nära håll kan utforska den spännande dalanaturen och kulturen. Det här är en bygd att uppleva och återvända till.

Hyr stuga i Leksand

Att bo i stuga är ett enkelt och bekvämt sätt att bo under semestern. I vårt utbud av boende finns en mängd olika stugor att välja mellan, med alltifrån stugor med enklare standard till större villor och lägenheter. Det finns också stugor nära Leksand Sommarland, på campingen Leksand Strand, för både små och stora sällskap. Hyr en stuga i Leksand, med närhet till mysig shopping, restauranger, caféer och aktiviteter. 

Boka boende & weekendpaket i Leksand

Här kan du välja och boka boende i och omkring Leksand. Vi har dessutom samlat weekendpaket och andra paketerbjudanden som är tillgängliga i trakten. Inspiration inför din vistelse hittar du också här hos oss. Hjärtligt välkommen till Leksand!

Stugor & Lägenheter i Leksand

Hotell, B&B, Vandrarhem, Camping & Stugbyar i Leksand