Boende
Boende
Evenemang
Evenemang
Aktiviteter
Aktiviteter

Boende i Leksand


Lyxig herrgårdsweekend, genuin kulturupplevelse eller aktivitetsspäckad familjeresa? I Leksand finns det alltid ett boende som matchar dig och din reseanledning.


Hos Leksand Strand står barnen i fokus och här är boendet helt och hållet anpassat för familjesemestern. Bo i stuga med självhushåll, ställ upp husvagnen eller husbilen. Självklart finns också restaurang, butik och annan service tillgänglig. Leksand Strand erbjuder också smidiga paketlösningar och upplevelsepaket. Sommartid kan du kombinera boendet med inträde på Leksand Sommarland och vintertid finns kombinationer med skidåkning både utför och på längden.

På Korstäppans herrgård i centrala Leksand bor du på Leksands äldsta hotell med gångavstånd till Siljan, promenadstråk längs vattnet och i naturmiljöer. Det är också nära till motionsslingor som vintertid spåras för dig som vill ta en tur på längdskidor. Här passar det perfekt att unna dig en lyxig och avkopplande weekend.

Upptäck även de många boenden som finns i byarna runt omkring Leksand. Klassiska Tällberg, med sina många anrika hotell, ligger bara en mil bort. Likaså finns det familjära upplevelsehotellet Siljansnäs Hotell, där du på nära håll kan utforska den spännande dalanaturen och -kulturen.

Stugor & Lägenheter i Leksand

Hotell, B&B, Vandrarhem, Camping & Stugbyar i Leksand

Erbjudanden