CBIS 5432962
Visa på karta

Bjurfors Hotell & Konferens

Bjurfors Hotell & Konferens ligger precis på gränsen mellan Dalarna och Västmanland. Det är en trevlig konferensanläggning med bra boende och god mat.

Information

På Bjurfors Hotell & Konferens är mat och dryck är en viktig del av upplevelsen. Därför lägger de hjärta och själ i det ni ska äta och dricka. Köket serverar traditionell och vällagad mat. Gott och utan krusiduller. Lokala specialiteter och råvaror varvas med mer exotiska besök i kök och kastruller.

Mat för alla tillfällen
Som övernattningsgäst i Bjurfors får du njuta av en härlig frukostbuffé i restaurangen. Där serveras också förbeställd konferenslunch och á la carte med vällagad husmanskost. Alla måltider intas i trivsam miljö och när det är lite kylbetonat utomhus tänder dem en mysig brasa i öppna spisen.

Julbord
Tradionellt julbord i vacker miljö.

Nu är det dags för ett underbart gott julbord!

Datum:
23/11, 24/11, 30/11, 1/12, 6/12, 7/12 8/12, 9/12, 13/12, 14/12, 15/12, 16/12.
För mer information, bokning och övriga frågor:
Tel: +46 (0)226-550 50, mejl eller hemsida (se länk nedan)

Glöm alla partytält du sett hittills!
Det här är något alldeles speciellt och vi vågar påstå att du inte hittar något liknande någon annanstans. Enorm takhöjd, renfällar, orientaliska mattor, ljuskronor och en stor bar skapar inramningen till vilken fest, konferens, eller företagsevent som helst. Det finns scen och belysning för konserter och uppträdanden. Utanför tälten står en tysktillverkad rök och BBQ-grill som brukar ge grillexperter något fuktigt i blicken.