Exteriör på turistgården i sommarmiljö.

B&B Turistgården Särna

B&B Turistgården Särna ligger inbäddad mellan björk, fur och gran. En gång byggd 1890 har denna fantastiska Villa Villekulla förvandlats till en oas där gästfrihet är nyckeln och avkoppling är det magiska ordet. Hemtrevlig atmosfär för dig som vill koppla av eller utforska vildmark!

Beskrivning

På B&B Turistgården Särna kan du koppla av, läsa en bok eller titta på TV. Behöver du arbeta går det bra. Det finns gratis Wi-Fi så ta med din bärbara dator eller surfplatta. Servering av ekologisk eller lokalt producerad kontinental frukost mellan kl. 8 och 10.

Alla rum har renoverats. Sängkläder och handdukar ingår i priset. Det finns 10 olika rum att välja mellan för totalt 23 gäster. Det finns även ett kök för turistgårdens gäster och ett stort vardagsrum med TV och en solig terrass. Förutom kontinental frukost kan du beställa fika eller lunch i den stora matsalen. Efter en lång promenad kan det vara underbart att bada bastu. Bastu bokas direkt hos turistgården.

I det stora blå rummet erbjuds möjlighet att meditera. Allt finns för att öva mindfulness eller yoga. Samma rum kan också användas som mötes- eller konferensrum. Barnen kan leka ute på gräsmattan där Särnas minsta hus ligger. Njut av den stora trädgården som omger den vackra villan och beundra de fåglar, ekorrar och rådjur som ibland kommer på besök.

B&B Turistgården Särna är perfekt för alla som älskar naturen. Kombinera det mysiga boende i en hemtrevlig atmosfär med de omfattande möjligheterna att uppleva den vackra naturen och koppla av. Omgivningen i Särna är utrustad med otaliga vandringsleder, cykelvägar och spännande natur.

Fakta

  • Bastu
  • Wifi
  • Frukost
  • Infopoint