Äventyrshelg på Fulufjället

Pris från 4400 SEK

Är du sugen på att uppleva Fulufjället på våren? Då ska du hänga med på denna äventyrshelg 23-25 april! Det här är den bästa tiden att uppleva denna magiska plats med soliga dagar, öppna vyer, isfiske, skidåkning och såklart en massa spännande utematlagning i Corona-anpassad miljö.

Boka

Beskrivning

Under helgen får du upptäcka Fulufjället på skidor eller snöskor, prova på att fiska röding, lära dig olika matlagningstekniker över öppen eld, göra upp eld med naturens material och mer. Ni besöker ett av Sveriges högsta vattenfall samt det älsdsta trädet Old Tjikko. På kvällen slappnar ni av i vedeldad bastu och spanar på den fantastiska stjärnhimmeln över fjället.

Boende och faciliteter
Ni bor i storstugan vid Rösjöstugorna där det finns flera sovrum (2-4 bäddar). I stugan finns kök och el. Toalett finns i en närliggande byggnad. Vatten hämtas i bäcken bredvid stugorna. På kvällen vankas det vedeldad bastu och ett uppfriskande dopp för de modiga.

Vad ingår?
-Delat boende i stuga (2-4 bäddar)
-Mat, snack, fika och dryck
-Fiskeutrustning
-Bastu
-Guidade turer
-Workshops - matlagningstekniker över öppen eld, eldkurs, kaffekurs
-Lån av snöskor

Vad ingår inte?
-Skidor (ta med egna)
-Transport från parkering till rösjöstugorna. Går att skida ut (7 km) eller få skotertransport enligt överenskommelse med rösjöstugorna.

För mer info och schema följ bokningslänk.

Datum (<% occasionResult.length %>)

23 April 14:00
24 April 14:00
25 April 14:00

Datum (3)

23 April 14:00 - 20:00
24 April 14:00 - 20:00
25 April 14:00 - 20:00