Gediget utbud i Saluhallen på Kulinariet

Gediget utbud i Saluhallen på Kulinariet

Den goda mötesplatsen Kulinariet i Stora Skedvi lockar gäster som önskar en välsmakande måltid, att ta del av tillverkningsprocessen när knäckebrödet Skedvi Bröd bakas och att handla i den välsorterade Saluhallen som samlar fina råvaror från bygden. Maria Adeström-Jonsson ser fram emot att fler hittar till Saluhallen för att proviantera inför kommande grillkvällar.


Vad erbjuder ni besökare sommartid?

- Här finns en välfylld charkdisk med det bästa tänkbara köttet från gårdarna i byn och på hyllorna finns grillsåser och marinader – perfekt för sommarens grillning. Lägg därtill den godaste tänkbara glassen som tillverkas i huset av Stora Skedvi Mejeri. Här finns även fabriksförsäljning av Skedvi Bröd. Vi lovar att smaklökarna får sitt.

Vilka insatser gör ni för att öka tryggheten för era kunder?

- Vi möblerar om och stuvar om för att skapa mer utrymme och bättre flöde i lokalen. Bageriet kommer att ha stängt vecka 29–32 vilket ger ännu större ytor för våra besökare, för både fabriksförsäljning av knäckebröd och övrig försäljning. 

Vad rekommenderar ni era kunder att uppleva i närområdet?

- Besök vackra Hembygdsgården och nyöppnade bageriet Kanel & Kummin här i Stora Skedvi.

 

Stötta det lokala

Den rådande situationen har slagit hårt mot företagare i Dalarna. Det gäller att tänka om, tänka nytt och hitta kreativa lösningar för att överleva. Under vinjetten ”Support your local” pratar vi med lokala profiler som berättar om hur de anpassar sina verksamheter för att öka tryggheten för dig som besökare.

Läs mer: Hemester i Dalarna