Medlemskap i Norra Dalarnas Turistråd

Norra Dalarnas Turistråd består av medlemsföretag som med sina medlemsavgifter och marknadsavgifter bekostar bland annat driften av Älvdalen och Idre Turistbyråer, hemsidan Visitidre.se och att marknadsföra kommunen som turistdestination. Turistrådets styrelse består av representanter från alla fyra destinationerna Älvdalen, Särna, Idre och Grövelsjön.

Medlemskapet består av en medlemsavgift och en marknadsavgift, nya medlemmar betalar även en insats för sitt medlemskap på 1000 kr. Medlemsavgiften betalas sedan in med 500 kr per år, utöver marknadsavgiften. Marknadsavgiftens storlek bestäms utifrån vilken sorts kategori företaget är och därefter efter omsättning/antalet anställda.
Vill även du som privatperson bli medlem och stötta utvecklingen av turistnäringen i norra Dalarna kostar det 300 kr/år.

Om ni känner er osäker på vilken kategori ni hamnar i, så kontakta oss för hjälp.
Detta får du utav ditt medlemskap:

• Synas med tryckt material genom/hos Turistbyråerna.
• Synas på Visitidre.se (& även Visitdalarna.se) med information och kontaktuppgifter.
• Synas i Nyhetsbrev och kampanjer hos Visitdalarna & VisitSweden.
• Gratis ha med aktiviteter/evenemang samt synas under service sidor med kontaktuppgifter i tryckt      material som produceras av Visitidre.
• Rådgivning och hjälp med paketering av produkter såsom boende/aktivitet m.m.
• Gratis medverka på Kurser, workshops & föreläsningar som tas fram genom Visitidre.
• Rabatterat pris för medverkan i den årliga Turistmässan.
• Rabatterat pris på annonsering i producerat material av Visitidre.
• Stödjer Turistrådet & Turistbyråerna att marknadsföra Älvdalens Kommun som besöksmål.

Vid frågor vänligen kontakta Visit Idre: info@visitidre.se

Kampanj
Från november och fram till årsmötet i april så pågår en kampanj som heter ”Värva en medlem”. För er som redan är medlemmar i Turistrådet Norra Dalarna så finns nu chansen att bli bjuden på medlemsavgiften under ett helt år! Värvar man två nya medlemmar, så bjuds man på två år. (Medlemsavgiften är den fasta avgiften på 500kr.) Ni ber bara era företagande vänner, föreningar eller privatpersoner att fylla i ert företagsnamn under raden ”värvad av”, så dras den på er nästa års medlemsavgift!

Ansökan om medlemskap

Kategori