Välkommen till Idre Fjäll

Idre Fjäll ligger i Sveriges sydligaste fjällvärld i Dalarna. Här behöver du sköna skor, ledig klädsel, badkläder, en bra ryggsäck och såklart en cykel; här väntar det nya cykelminnen.

På Idre Fjäll finns fina cykelleder som passar alla! De gröna lederna är flacka och lätt cyklade men samtidigt roliga och inspirerande. Den blå leden är nästa äventyr efter att man har cyklat den gröna. Den blåa leden rullar likt en berg-och-dalbana genom de vackra skogarna runt Idre Fjäll. För den som söker mera utmaningar i form av uppförsbackar och skogsstigar rekommenderar vi vår röda led. Men först efter att ni provat den blåa, den är unik i sitt slag.  

Cykling på Idre Fjäll är en aktivitet att göra tillsammans, man kanske orkar cykla olika långt eller brant, men alla kommer att ha lika kul tillsammans i vår Pumptrack eller i vår Skills area.

Stolsliften går alla dagar i veckan mellan 26 juni-20 augusti kl. 10.00-15.00 och vill man så kan man köpa enkelresa för att kunna komma upp på toppen med cykeln.

Alla leder startar på Centrumtorget precis utanför sportbutiken där det finns cykelhyra, cykelverkstad och allt du kan behöva för ett äventyr på hjul.  

Trailpass
Ditt trailpass köper du i vår reception, på Pernilla Wiberg Hotel, ICA, cykeluthyrningen eller i vårt Aktivitetscenter. Med passet har du tillgång till alla våra anlagda mountainbikeleder, pumptrack banan, skillsarea samt Idre Fjäll Cross Country 1.0 introduktion.

Prislista Trailpass 2017

22 maj-1 oktober

Vuxen

Junior (8-15 år)

1 Dag

80 kr

40 kr

2 Dagar

150 kr

75 kr

3 Dagar

225 kr

115 kr

4 Dagar

295 kr

150 kr

Veckokort

370 kr

185 kr

Säsongskort

740 kr

370 kr

 

Översikt Leder

Cross Country    6 leder, totalt 40,8 km Läs mer
Road   2 leder, totalt 128 km Läs mer
Skills Area    Hopp, drop, pumptrack, balans Läs mer

Cross Country på Idre Fjäll