Malung-Sälen

Välkommen, kliv in i fjällvärlden Malung-Sälen. Spännande upplevelser, stora evenemang, härlig kultur och framförallt väldigt vacker natur.

Utförsåkning, hundspann, snöskotersafari, bikepark, Vasaloppet och Dansbandsveckan är bara ett urval händelser och aktiviteter som äger rum här.

Är du mer intresserad av riktig semester med lugn & ro? Inga problem, många tar någon av de vackra vandringsturerna längs fjället för att sedan ta en avkopplande SPA behandling på Experium. Kanske är det adrenalin som driver dig? Absolut inga problem, sommar som vinter kan du få just den mängd du behöver. Här finns nämligen höghöjdsbana och bikepark, eller vad sägs om att hyra en sportskoter och köra så snön sprutar längs de vackra skoterlederna?

Besök lokala matproducenter eller hantverkare, titta på vackra fäbodar och verkligen njut. Visste du att Malung-Sälen är inte bara känt för sina utförsbackar, utan att för sin skinnkultur. Än idag finns ett flertal skinnbutiker och skinnföretag med en lång historia bakom sig.

Det här är alltså mångfaldens center, ingen semesterdag behöver se ut som den andra. Dessutom pratar vi dalmål! Lima, Malungs och Transtrandsmål, bara det är en reseanledning!

Välkommen att pröva själv!